Communicatie

Debuski helpt je duidelijk te krijgen wie je doelgroep is, hoe je deze doelgroep het beste kan bereiken, welke middelen je inzet, en hoe en wanneer je deze middelen inzet. Verwacht geen standaard communicatiestrategie, maar communicatie op maat. Debuski werkt al jaren in, met en voor het onderwijs en in de culturele sector en is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en knelpunten. Daarom kan Debuski communicatie inzetten die aansluit bij de behoefte.

Tekst

Debuski schrijft al jaren voor verschillende culturele en educatieve organisaties, en is gespecialiseerd in het schrijven van heldere teksten voor projectplannen en websites.

Advies en begeleiding
Voor de meeste culturele en educatieve instellingen is het onbetaalbaar om iemand een social media- en communicatiestrategie te laten opzetten en uitvoeren. Debuski geeft advies op maat en kan binnen kleine budgetten begeleiding geven om te zorgen voor een zo effectief mogelijke uitvoering van het communicatieplan. Ook kan Debuski je begeleiden met het inzetten van social media.